Od 25.1.2017 dalje je portal Davcni-Slovar.si dostopen na tej spletni strani.
Od 25.1.2017 dalje je portal Davcni-Slovar.si dostopen na tej spletni strani.

ŽE 14500 AKTIVNIH GESEL

Gesla se posodabljajo 2x mesečno

Pogosta vprašanja

Gesla iz katerih področij vsebuje Davcni-Slovar.si?

Portal Davcni-Slovar.si vsebuje gesla iz področja davkov in računovodstva ter osnov prava, poslovanja in financ. 


Komu je portal Davcni-Slovar.si namenjen?

Portal Davcni-Slovar.si je v prvi vrsti namenjen vsem davčnim svetovalcem in računovodjem, ki pri svojem delu uporabljajo in potrebujejo strokovne izraze v angleškem jeziku, kar je pri sodobnem poslovanju že praktično nuja. Poleg navedenih je portal namenjen tudi vodjem finančnih služb, direktorjem, prevajalcem in tolmačem, skratka vsem, ki pri svojem delu uporabljajo angleški jezik in potrebujejo strokovne izraze iz področja davkov, računovodstva, prava, poslovanja in financ.


Koliko gesel vsebuje portal Davcni-Slovar.si?

Portal Davcni-Slovar.si vsebuje več kot 10.000 gesel, ki se 2x mesečno še dodajajo. 


Kaj pa v primeru, če iskanega gesla ni na seznamu gesel?

V tem primeru lahko izpolnite kratek obrazec in nam posredujete predlog, katero geslo še manjka v bazi. Izpolnitev obrazca vam bo vzela zgolj približno pol minute. V kolikor sodi iskano polje na področje davkov, računovodstva ali osnove prava, poslovanja in financ, bomo geslo prevedli najkasneje v roku 48 ur in geslo dodali v bazo podatkov ter vas o tem obvestili po elektronski pošti, ki jo navedete v obrazec. 


Ali lahko portal Davni-Slovar.si preizkusim brezplačno?

Absolutno. Zavedamo se, da želite pred nakupom naročnine za 1, 2 ali 3 leta portal preizkusiti v praksi, tako z vidika kvalitete kot tudi kvantitete. V ta namen vam omogočamo brezplačno uporabo portala Davcni-Slovar.si v trajanju 2 ur. V tem času lahko brskate po celotni bazi gesel brez kakršnih koli nadaljnjih obveznosti. 


V iskalnem polju na začetni strani je navedeno, da je brskanje omogočeno samo prijavljenih uporabnikom. Kako se prijavim?

Prijavite se s klikom na polje nov uporabnik pod iskalnim poljem ali v zgornjem desnem delu ekrana. Ko izpolnite zahtevane podatke, boste na elektronski naslov, ki ste ga vnesli pri registraciji, prejeli potrditveni mail. Po potrditvi maila lahko 2 uri brskate po celotni bazi in se odločite, ali Davcni-Slovar.si ustreza vašim potrebam. Nato se lahko odločite za naročilo polnega dostopa za 1, 2 ali 3 leta s klikom na gumb naročilu v zavihku "cenik". 


Želel/a bi se naročiti na portal Davcni-Slovar.si. Kako poteka naročilo?

Najprej se morate prijaviti (nov uporabnik). Nato v zavihku "cenik" kliknete na gumb naročilo ter izpolnite podatke. Na elektronski naslov, ki ga navedete v obrazcu, boste prejeli predračun. Po plačilu predračuna vam bomo odobrili polni dostop do portala ter celotne baze gesel za obdobje 1, 2 ali 3 let, odvisno od tega, kateri časovni paket naročnine izberete. Na elektronski naslov boste prejeli tudi končni račun. 


Zaznal sem, da imate za določene skupine popuste. Katere so te skupine?

Določenim skupinam nudimo popuste na naročnino. Trenutno nudimo popust članom Zbornice davčnih svetovalcev Slovenije (20% popust) ter naročnikom revije Davčno-finančna praksa (15% popust). Akcijska ponudba velja do konca meseca junija. kodo za popust so prejeli vsi člani ZDSS oz. naročniki revije DFP preko svojih organizacij. Popusti se ne seštevajo. V nadaljevanju pripravljamo akcijske ponudbe tudi pri ostalih organizacijah s področja davkov in računovodstva. 


V podjetju imamo 1 naročnino. Ali lahko z istim uporabniškim imenom in geslom dostopamo iz več različnih računalnikov hkrati?

Ne, hkraten dostop z istim uporabniškim imenom in geslom je mogoč istočasno samo 1 prijavljeni osebi. Lahko pa v vašem podjetju po ugodnejših cenah pridobite dodatno uporabniško ime in geslo. Za dodatna up. imena in gesla znotraj iste organizacije nas kontaktirajte in pripravili bomo individualno ponudbo, ki je odvisna od števila dodatnih uporabnikov. 


Ali lahko do portala Davcni-Slovar.si dostopam preko tablice ali pametnega telefona?

Da. Spletna stran je ustvarjena tako, da omogoča prilagajanje resolucije različnim napravam. Do spletne strani lahko dostopate preko računalnika, tablice ali pametnega telefona. Kjerkoli in kadarkoli. 


V podjetju potrebujemo daljši, zahtevnejši strokovni prevod. Ali nudite tudi to storitev?

Seveda. Nudimo tudi strokovne prevode iz angleškega v slovenski jezik ali obratne za tekste s področja davkov, računovodstva in prava po konkurenčnih cenah. Več o tem si lahko preberete na tej spletni strani. Registrirani uporabniki portala Davcni-Slovar.si imajo 15% popust!


Portal Davcni-Slovar.si je zelo uporaben in ga koristim dnevno. Ali me boste pred iztekom 2-letnega obdobja, za kolikor sem sklenil naročnino, obvestili?

Seveda. Pred iztekom naročnine vas bomo pravočasno obvestili, tako da lahko svojo naročnino še pravočasno podaljšate in uporabljate portal brezskrbno dalje še naprej. SLOVENSKO-ANGLEŠKI & ANGLEŠKO-SLOVENSKI SLOVAR VSEBUJE GESLA IZ PODROČJA DAVKOV IN RAČUNOVODSTVA TER OSNOV PRAVA, POSLOVANJA IN FINANC